Over dit BLOG

"Brasil-sil-silll!!!" roept de sportverslaggever om de haverklap, in elke wedstrijd waar een braziliaanse sporter of team aan deelneemt. Het "Brasil-gevoel" is dan ook veel sterker dan ons nationale "Holland-gevoel". God zélf is namelijk Braziliaan.

Wat is dat Brasil dan? Samba, halfnaakte negerinnen en tropische stranden met palmbomen?

Hier in het Zuiden niet. Hier, tussen de Gaúchos, lijken klimaat en cultuur veel meer op Argentinië en Uruguay. Een cowboy-cultuur, met veel europees bloed.
Koud in de winter.

Andere clichés gelden wel: veel corruptie, drugs en geweld, in een interessante combinatie met een hoge mate van onnozelheid en gemakzucht.
Maar ook: optimisme, zorgeloosheid, doorzettingsvermogen en ondernemerslust.

Dit blog wil in dat licht verslag doen van de meest opvallende nieuwsfeiten hier.

woensdag 18 maart 2009

Waarom moeilijk doen

Siliconenborsten, -billen, -kuiten, etc. Heel fraai natuurlijk, maar peperduur. Veel travestieten, vooral uit het armere Noordoosten, hebben een goedkopere en makkelijkere oplossing: industriële silicone, zegmaar de siliconenkit van de Gamma. Ingebracht met een injectienaald, ergens op een achterkamertje.

Kleven wel risico's aan, zoals bijvoorbeeld a-symmetrie, uitzakken en infecties, soms met dodelijke gevolgen.

Een recent slachtoffer hiervan is de 25 jarige Robson, beter bekend als Raíssa. Zij overleefde de infecties die het gevolg waren van de ingreep niet.

Toch zweert volgens een onderzoek maar liefst 67% van de travo's in de deelstaat Bahia bij deze huis-thuis-en-keuken oplossing.

Zo zie je maar weer, over sommige dingen wordt gewoon veel te moeilijk gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten